30 års erfaring​

Opbevaring i sikre omgivelser​

Nem og gnidningsfri flytning​

​Privatflytning gør din flytning nemmere

Mangler du hjælp til en privatflytning i Ballerup, Værløse eller Farum? Hos Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning sørger vi for alle typer af flytteopgaver i både København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland. Flytning for private er i høj grad også et af vores kompetenceområder. Vi har hele 30 års erfaring inden for flyttebranchen, hvorfor vi er velbevandrede inden for alle aspekter af flytteopgaven.

En privatflytning er altid præget af en affekt for egne ejendele, og dette respekterer vi i høj grad. Vi har stor forståelse for, at ejendele har både en funktionel og en følelsesmæssig vigtighed for vores kunder, og vi tager os af alt flyttegods med største omhu, når vi foretager en flytning.

Sikkerhed, forsikring og økonomi i din privatflytning

Vi er et firma, som foretager en sikker, nem og effektiv flytning til alle typer kunder. Dertil understreger vi gerne, at du får en sikkerhed, når du vælger os som dit flyttefirma, da vi er forsikrede. Hvis uheldet er ude, så er du stadigvæk sikret økonomisk, og ansvaret er hos os fra flytningen påbegyndes, til den sluttes. Vi tilbyder altid meget konkurrencedygtige priser på privatflytning, hvorfor det er muligt at betale for en flytning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud – kontakten kan ske enten elektronisk eller telefonisk. Den telefoniske kontakt sker ved telefon 70 20 81 84 eller 44 48 22 24, eller du kan udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Kontakt os og få et godt tilbud på hjælp til din næste privatflytning.

Få et tilbud

Udfyld formularen med en beskrivelse af din flytteopgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning​

Ballerup afdeling

Brydehusvej 30A

2650 Ballerup

Telefon: 70 20 81 84

Værløse afdeling

Kirke Værløsevej 26A

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 22 24