30 års erfaring​

Opbevaring i sikre omgivelser​

Nem og gnidningsfri flytning​

Møbelopbevaring i trygge og sikre omgivelser​

Har du behov for møbelopbevaring inden for området omkring Ballerup, Værløse og Farum eller andre steder på Sjælland, så kan Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning tilbyde dig lige præcis dette. 

Opbevaring af møbler er blot ét ud af mange kompetenceområder hos os, og du kan derfor kontakte os, hvis du enten mangler en kort eller længerevarende opbevaring af dine møbler. Vi tilbyder både flytning og opbevaring i København og Nordsjælland.

Du behøver ikke være bekymret over opbevaringen af dit indbo, hvis du overlader din møbelopbevaring hos os – du er sikret mod tyveri i vores haller.

Forskellige former for opbevaring af møbler

Vi sørger for opbevaring af møbler i alle afarter, uanset hvilken grund der foreligger. Skal du ud og rejse i en periode, eller har du blot manglende plads i hjemmet, står vi altid klar til at være behjælpelige med billig opbevaring.

Vi tilbyder opmagasinering af møbler i forskellige perioder, og vi sørger altid for konkurrencedygtige priser, så det kan betale sig at opbevare sine møbler hos os. Dette gælder selvfølgelig, når der er tale om en eller to måneders opbevaring, som det gælder for flere års opbevaring.

Komplet tryghed og et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring

Du kan trygt overlade dine ejendele til os - vi vil opbevare og passe godt på dit indbo. Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre om prisniveauerne eller er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på opbevaring af møbler eller erhvervsflytning. Du kan enten ringe til os på telefon 70 20 81 84 eller 44 48 22 24

Få et tilbud

Udfyld formularen med en beskrivelse af din flytteopgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning​

Ballerup afdeling

Brydehusvej 30A

2650 Ballerup

Telefon: 70 20 81 84

Værløse afdeling

Kirke Værløsevej 26A

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 22 24