30 års erfaring​

Opbevaring i sikre omgivelser​

Nem og gnidningsfri flytning​

​Erhvervsflytning når det passer dig

Har du behov for hjælp til erhvervsflytning i Ballerup, Værløse, Farum eller omegn, står vi hos Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning klar til at hjælpe dig med opgaven. 

En erhvervsflytning kan være et omfattende projekt, både når der er tale om flytning for store og små firmaer. Vi prioriterer ordentlig og fleksibel planlægning, så der ingen gener er for dig som kunde – derfor udfører vi gerne flyttearbejdet i weekender, hvor mange firmaer holder lukket, hvorfor der altså ikke opstår nogle komplikationer mellem flyttearbejde og den daglige gang i firmaet.

Nedpakning og udpakning – den letteste erhvervsflytning

En flytning forløber sig bedst, når et professionelt flyttefirma kan klare processen fra begyndelsen af. Vi tilbyder nedpakning og udpakning, og dette bidrager altså til en effektiv flytning. Vi sørger desuden for flytning af IT-udstyr, store arkivskabe og diverse større møblementer – vi har det rigtige udstyr til enhver type af erhvervsflytning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi servicerer alle firmaer, og vi sørger også gerne for kontorflytninger – vi tilgodeser gerne de behov, du måtte have, og vi er yderst fleksible, så alt forløber efter dine ønsker. Uanset om opgaven omhandler kontorflytning eller opbevaring af møbler.

Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 81 84 eller 44 48 22 24 og få et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning.

Få et tilbud

Udfyld formularen med en beskrivelse af din flytteopgave, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ballerup Flytteforretning & Activ Flytning​

Ballerup afdeling

Brydehusvej 30A

2650 Ballerup

Telefon: 70 20 81 84

Værløse afdeling

Kirke Værløsevej 26A

3500 Værløse

​Telefon: 44 48 22 24